تعادل اسید و قلیا در بدن با اندازه گیری pH مشخص می شود، با افزایش میزان اسید در بدن خطر ابتلا به سرطان ، دیابت، بیماریهای کلیوی و .. بالا می رود ،برای کاهش این حالت باید سلول های بدن از حالت اسیدی خارج شوند.
به عقیده برخی از محققان بین حالت اسیدیته بدن و ابتلا به سرطان ارتباط وجود دارد. برای همین لازم است که به هر ترتیبی بدن را از این حالت در آورده و به حالت آلکانیک یا قلیایی نزدیکتر کرد و این کار به کمک مصرف مواد غذایی مناسب مانند کنجد و آب قلیایی امکانپذیر است.
اگر صبحها مدام احساس خستگی میکنید و یا اینکه بین ساعت 1 تا 3 صبح از خواب بیدار میشوید و خوابتان به هم میریزد، اگر از سوزش معده رنج میبرید یا اینکه صبحها نفستان سنگین است، اگر مدام دست و پایتان یخ میزند، پاهایتان عرق میکند و نمیتوانید سرما را تحمل کنید؛ یعنی اینکه بدنتان علائم استرس فیزیولوژیکی را نشان میدهد که ناشی از حالت اسیدی است. در حالت کلی هر بیماری مزمن بدن از حالت اسیدی ناشی میشود که دیابت، بیماریهای کلیوی و سرطانها جزئی از آنها هستند
سدیم
سدیم یکی از قلیایی ترین معدنیهای موجود است. تأثیر این ماده معدنی بیشتر در ناحیه دستگاه گوارش دیده میشود. میتوانید با مصرف کرفس، ژلاتین، جعفری، زرده تخممرغ، ماهی، نخود، مارچوبه، خرما، انجیر، کلم سبز، دانه کنجد، تخمه آفتابگردان، سبزیجات برگ سبز، برگهای چغندر، قاصدک و شاهی سدیم زیادی دریافت کنید.
منیزیم
منیزیم باعث آرامش بدن میشود. این ماده معدنی بیشترین تأثیر را در ناحیه سیستم عصبی به جا میگذارد.ذرت، تمام سبزیجات زردرنگ، گندم کامل، جوانه گندم، آب قلم گوساله، ژلاتین، خرما، انجیر خشک، ماهی، شیر بز، اسفناج، گندم سیاه، شیر سویا، چغندر، توفو، شاهی و دمنوش میوه رازک بیشترین میزان منیزیم برای کاهش حالت اسیدی بدن را در اختیارتان میگذارند. البته آب غنی شده لوکساب سرشار از تمام مواد معدنی است که در خود به اندازه کافی منیزیم و کلسیم دارد که با نوشیدن آن در طول روز نیاز روزانه تان به منیزیم و کلسیم تامین می شود.
بیشترین تأثیر کلسیم در خنثی کردن حالت اسیدی استخوانهاست.در بین مواد غذایی حاوی کلسیم میتوان به دانه کنجد، بادام، آووکادو، سبزیجات برگ سبز تیره، جلبکهای دریایی، شاهی، پنیرهای غیرپاستوریزه، کلمها، ژلاتین، ماهی، گل کلم، بروکلی، غلاتی مانند گندم کامل، ارزن، برنج قهوهای، جو دو سر و همچنین انجیر اشاره کرد که حاوی بیشترین میزان این ماده معدنی هستند. آب قلیایی لوکساب با بهرگیری از تکنولوژی روز دنیا امکان فراوری آب غنی از کلسیم را فراهم آورده است.
غذاهای پروتئینی نظیر گوشت، ماهی، سسها، پنیر، نان و غلات در بدن اسید آزاد میکنند. ماست، پنیر خامهای و شیر اسیدیته کمتری دارند، اما به هر حال اسید در بدن آزاد میکنند. شیرینیجات، چربیها و روغنها خنثی هستند و در تعادل اسید و باز نقشی ندارند
آب قلیایی لوکساب با تامین املاحی نظیر کلسیم و منیزیم موجب تعادل اسید و باز در بدن شما شده و سموم اسیدی نظیر اسید اوریک را از بدن خارج می سازد. میوهها، سبزیجات و آب میوههای طبیعی نیز غنی از منابع قلیایی هستند. مخصوصاً میوههای خشک نظیر کشمش سیاه رازیانه و کلم سبز هم از بهترین نمونهها میباشند.
انجام ورزش منظم به وسیله تسریع در عملکرد تنفسی و سیستم گردش خون باعث کاهش اسیدیته بدن شده و در تنظیم اسیدیته نقش موثری دارد. بهترین ورزشها، پیادهروی، دو و دوچرخهسواری است.
آب زیاد بنوشید. هر روز حدود ۶ تا ۸ لیوان آب قلیایی بنوشید.همچنین می توانید ۱ تا ۲ فنجان چای گیاهی یا میوهای بنوشید.
سعی کنید با ریلکسیشن، تمرکز و انجام تنفسهای عمیق و گرفتن دوش در هنگام شب، تعادل اسید و باز بدن خود را تنظیم کنید