میزان مواد معدنی نظیر کلسیم و منیزیم در این آب قلیایی بالاست و نسبت به آب های آشامیدنی معمولی pH بالاتری دارند. همچنین این مواد معدنی، آب را یونیزه کرده و به آن خواص آنتی اکسیدانی میدهد. آب یونیزه قلیایی سرشار از هیدروژن فعال است که سیستم آنتیاکسیدانی بدن را تقویت می کند.
مصرف کنندگان آب قلیایی این ادعا را دارند که علاوه بر اینکه این آب دارای بسیاری مزایا برای سلامتی ماست، همچنین کمک زیادی برای نگاه داشتن بدن در حالت قلیایی می کند. .
مصرف کنندگان دائمی آب قلیایی این ادعا را دارند که آب قلیایی می تواند اسید داخل خون را خنثی کند، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند، سوخت و ساز بدن را افزایش دهد و یا حتی در درمان و پیشگیری بیمای موثر است. براساس یک نظریه که کسانی که در اجرای رژیم غذایی خود ثابت قدم نیستند، می توانند از رژیم غذایی قلیایی استفاده کنند. .
بدن انسان به طور خودکار در حال متعادل کردن pH می باشد. pH خون همواره در محدوده بین ۷/۳۵ تا ۷/۴۵ می باشد که اندکی در حالت قلیایی پایدار است که این میزان قلیایی بودن برای بهتر عمل کردن ریه ها و کلیه ها بسیار موثر است. برای مثال، زمانی که بدن شما بیش از حد اسیدی است، ریه ها دی اکسید کربن بیشتری دفع می کنند و به این ترتیب به خون کمک می کنند تا به حالت نرمال برگردد. به جز مواردی که فردی بیماری کلیوی و یا ریوی داشته باشد، در سایر مواقع بدن به خوبی غذا و نوشیدنی که مصرف می شود را کنترل می کند.
آب قلیایی فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد و نقشی مهم و اساسی در بدن اجرا می کند. تمام سیستم های بدن برای اجرای عملکرد مناسب به آب نیاز دارند و هم چنین ۹۰ % از فعالیت های شیمیایی بدن به وجود آب بستگی دارد. مطمئن باشید نوشیدن یک جرعه آب قلیایی در یک روز پُر استرس می تواند علائم ناشی از استرس مانند: سردرد ، تنش عضلات ، کاهش تمرکز و انرژی و تپش قلب را کاهش دهد. عوامل استرس زا زمانی که بدن آب از دست می هد بیشتر خود را نشان می دهند. بیشتر خواص آب قلیایی به دلیل قدرت آنتی اکسیدانی بالای آن ها است.
آنتی اکسیدانها سد دفاعی بدن در برابر اکسید شدن تخریب و فرسایش هستند. به دلیل تغییر شیوه زندگی، آلودگی های محیطی و استرس های عصبی بدن ما همواره تحت اکسید شدن قرار دارد. تقریبا عوارض تمامی بیماری های مزمن، سکتهها و سرطان به دلیل اکسید شدن بدن بروز می کند. به عنوان مثال آهن و فلزات در هنگام اکسید شدن یا زنگ زدن فرسوده شده و خاصیت خود را از دست می دهد، در بدن انسان هم دقیقاً همین اتفاق میافتد. استفاده از مواد آنتیاکسیدانت طبیعی می تواند از بروز این بیماریها جلوگیری کند
آب قلیایی یونیزه شده برای آشامیدن و پخت و پز استفاده می شود و برای مصرف کنندگان چندین حسن دارد:
قلیایی کردن : بازگرداندن موازنه PH با کاهش درجه اسید
خواص آنتی اکسیدان : کمک به خنثی کردن رادیکالهای آزاد که باعث جلوگیری از صدمه به سلول ها و DNA می شود.
سوپر هیدراتاسیون (نفوذ پذیری و آبرسانی بالا) : کوچکتر بودن اندازه مولکولهای آب (حالت خوشه ای) که اجازه نفوز بیشتر آب را به سلول ها می دهد.
غنی سازی معدنی : شامل غلظت های بالائی از مواد معدنی قلیایی شامل کلسیم و پتاسیم می باشد که برای سلامتی انسانی حیاتی هستند.
غنی سازی اکسیژن : میزان اکسیژن محلول خون را افزایش می دهد.
سم زدایی : از بین بردن مخاط ساخته شده در دیواره روده بزرگ که این عمل باعث افزایش توانایی بدن در جذب مواد مغذی می شود.
پاکسازی : کمک به شستشو و دفع و دفع مواد زائد اسیدی و سمی که بیشتر نقاط بدن تجمع پیدا می کنند.
انرژی زایی : یون هیدروکسیل (OH) با بار منفی در افزایش انرژی ، هوشیاری ذهنی و بالا بردن سطح کل هوشیاری بدن کمک می کند.
کاهش وزن :
حذف آفت کش ها : آب قلیایی قوی با PH بالای 10.5 به حذف آفت کش ها از میوه ها و سبزیجات کمک می کند
بهترین برند آب آشامیدنی و آب قلیایی
شرکت خوش نوشان مشرق زمین، در منطقه خوش آب و هوای استان گلستان در دامنه کوه های البرز و نزدیک به ارتفاعات شاهکوه قرار گرفته است. آب مورد نیاز خود را از اعماق سفره های زیر زمینی تامین می نماید. قرار گرفتن شرکت در چنین منطقه بکر و کوهپایه ای باعث شده که محصول تولیدی با کیفیت بالا، حداقل نیترات و بدون نیتریت عرضه شود.برای ارتباط با ما می توانید به آدرس سایت شرکت به نشانی waterlife.ir مراجعه کنید.
شرکت خوش نوشان مشرق زمین لیست قیمت آب آشامیدنی های خود را بروز کرده است برای اطلاع از جدیدترین قیمت آب آشامیدنی جدید ایرانی کلیک کنید.