بر اساس اعلام سازمان حفاظت محیط زیست تنها دو ماده هستند که برای آنها استانداردهایی تعیین شده است که در صورت گذر از این حدود خطری فوری به حساب میآیند: باکتریها و نیترات. میزان نیترات در آب آشامیدنی باید کنترل شود.آزمایش نیترات آب آشامیدنی شایعترین آزمایشی است که افراد،آزمایشگاههای تجاری و آزمایشگاههای ناظر دولتی مثلا در ادارات بهداشت انجام میدهند، چرا که آلودگی با نیترات یک خطر بهداشتی عمدهای برای انسانها به حساب میآید.
شرکت خوش نوشان مشرق زمین، در منطقه خوش آب و هوای استان گلستان در دامنه کوه های البرز و نزدیک به ارتفاعات شاهکوه قرار گرفته است. آب مورد نیاز خود را از اعماق سفره های زیر زمینی تامین می نماید. قرار گرفتن شرکت در چنین منطقه بکر و کوهپایه ای باعث شده که محصول تولیدی با کیفیت بالا، حداقل نیترات و بدون نیتریت عرضه شود.برای ارتباط با ما می توانید به آدرس سایت شرکت به نشانی waterlife.ir مراجعه کنید.
نیترات یک تهدیدبرای سلامتی به خصوص برای نوزادان است، چرا که باعث بیماری به نام سندروم نوزاد کبود" می شود. این عارضه اگر نوزاد از شیر خشک رقیق شده با آب با نیترات بالا تغذیه شدهاند، ممکن است رخ دهد.
زمانی که نیترات با خوردن غذا و نوشیدن آب وارد بدن میشود، در روده به نیتریت بدل میشود، و بعد در خون با هموگلوبین ترکیب شده و متهموگلوبین ایجاد می گردد، و به این ترتیب توانایی انتقال اکسیژن خون کاهش مییابد.