خطرات کمبود منیزیم در بدن چیست؟
خستگی طولانی مدت و دائمی یکی از علائم کمبود منیزیم محسوب شود.
کمبود منیزیم با تغییرات عصبی از قبیل سردرگمی، کاهش حافظه، تحریک پذیری، عدم توانایی در تمرکز همراه است، کمبود شدید منیزیم باعث بروز مشکلاتعصبی حاد مانند توهم، هذیان گویی و دو بینی می گردد.
منیزیم نقش مهمی در مبارزه با التهاب در بدن دارد و ثابت شده با افسردگی نیز مرتبط است با این حال آزمایش های بالینی معدودی تاثیر مکمل های منیزیم راتایید کرده اند.
مطالعات مرکز تحقیقات بالینی دانشگاه ورمونت آمریکا نشان داده است که مصرف مکمل های منیزیم راهی ارزان، سریع و ایمن در زمینه درمان افسردگی خفیف تا متوسط ارائه می دهد.
با وجود اهمیت حیاتی که منیزیم برای بدن دارد، ولی گاهی اوقات نقش آن در سلامت بدن مورد بیتوجهی و غفلت قرارمی گیرد. متاسفانه آمار دقیق از افراد مبتلابه کمبود منیزیم در ایران وجود ندارد. آمار جهانی نشان می دهد که بیش از ۸۰ درصد از مردم آمریکا با کمبود این ریزمغذی اصلی مواجه هستند. مسلما این آمار در ایران به مراتب بیشتر است و این کمبود میتواند در نهایت سلامت کل جامعه را دچار مشکل کند
آب غنی شده با منیزیم و کلسیم نه تنها می تواند املاح مورد نیاز بدن را تامین کند، بلکه حتی در بسیاری از مطالعات اخیر به عنوان راه درمانی موثر در کاهشعوارضیبوست، پوکی استخوان، مشکلات قلبی عروقی و مشکلات سوخت و ساز بدن نظیر دیابت شناخته شده است.
منیزیم و کلسیم در حالت عادی در آب آشامیدنی به صورت املاح غیر قابل جذب وجود دارند که به آن، سختی آب می گویند.
اما آب قلیایی حاوی منیزیم و کلسیم (غنی شده) می باشد که به صورت یون های محلول و قابل جذب در آب آشامیدنی می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
آب قلیایی، با کاهش املاح مضر نظیر نیترات و سولفات و حذف بی کربنات ها و افزایش یون هیدروکسید، به همراه جذب اکسیژن بیشتر و جذب املاح معدنی مورد نیاز بدن می تواند تجربیاتی جدیدی از نوشیدن آبی گوارا و سالم را به انسان بدهد.
هدف ما هدیه سلامتی به شماست
خوش نوشان مشرق زمین ...