سفارش تلفنی
09393710094

آب آشامیدنی

 آب از فراوانترین ترکیبات زمین وضروری ترین عوامل فیزیولوژیکی موجودات زنده به حساب می آید فقدان آب سالم و دفع غیر بهداشتی فاضلاب علت اصلی 80درصد از بیماری ها در کشورهای در حال توسعه می باشد دسترسی به آب آشامیدنی سالم از حقوق اولیه انسانها می باشد.
آلودگی منابع آب (چشمه ها،رودخانه ها،آب های زیر زمین )تهدیدی جدی علیه سلامت انسانهاست.





به ویژه هنگامی که منابع آلوده به عنوان منبع آب آشامیدنی ، برای شستن،آبیاری محصولات کشاورزی یا در تولید مواد غذایی مورد استفاده قرار میکیرد همچنین آلودگی رودخانه ها ،دریاها ، باعث ایجاد شرایط نامناسب برای محیط زیست موجودات زنده از قبیل ماهی ها ، کاهش کاربری این منابع طبیعی در زمینه های مختلف خواهد گردید. بنابراین رفاه وسلامت جامعه توسعه بهداشت وحفاظت از محیط زیست بدون تامین آب سالم میسر نمی شود.

 

برای مصرف آب شیرین اندک موجود در جهان محدودیت هایی هم وجود دارد، زیرا مقداری از آب های شیرین جهان به شکل یخ در یخچال های قطبی و کوهستانی قرار دارد که به این صورت قابل بهره برداری نمی باشند. اما انسان به آب های شیرین موجود در رود ها، دریاچه‌ ها، و آب های زیرزمینی دسترسی دارد. البته آب های زیرزمینی که در لایه‌ های داخلی زمین موجود هستند، لازمه دسترسی به آن ها مسائلی همچون اکتشاف، حفر چاه، کانال کشی، و به کار بردن دستگاه های پمپ آب، ایجاد تاسیسات و لوله کشی را در پی دارد .

 

به چه آبی ، آب سالم وبهداشتی گفته می شود ؟

آب آشامیدنی سالم آبی است که در موقع مصرف خواص فیزیکی ،شیمایی ومیکروبی آن مطابق استاندارهای موجود بوده وعاری از هر گونه بوء وطعم وظاهر نامطبوع باشد.

استاندارد آب آشامیدنی چگونه است ؟

حدود مجاز وتصویب شده پارامترهای فیزیکی، شیمیایی وبیولوژیکی برای مصرف آب باید رعایت شوند.

انواع استانداردهای آب

استاندارد اولیه : هدف حفظ جنبه های بهداشتی وسلامتی افراد می باشد.
استاندارد ثانویه :علاوه بر استاندارد های اولیه ، بحث زیبا بودن آب وحفظ زندگی گیاهان وحیوانات نیز مطرح است.

آب آشامیدنی سالم با رعایت استاندراد های لازم در شرکت خوش نوشان مشرق زمین

دسترسی به آب اشامیدنی سالم برای حفظ سلامت انسان و نیز توسعه و پیشرفت جوامع بشری ضروری میباشد پس آب اشامیدنی باید مطابق با استانداردهای بهداشتی مقررات اولیه آب اشامیدنی باشد همچنین براساس استاندارهای ثانویه ،آب اشامیدنی باید از نظر پارامترهای فیزیکی از جمله رنگ،بو و طعم دارای مقادیر پایین نیتریت و نیترات قابل قبول باشد.

آزمون های مربوط به آب آشامیدنی در نمونه های آب با هدف تعیین ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی و رادیو اکتیو طبق استاندارد در آزمایشگاه آب آشامیدنی شرکت خوش نوشان مشرق زمین انجام می گیرد . طبق این استاندارد ویژگی های فیزیکی آب آشامیدنی ، مواد شیمیایی معدنی سمی ، مواد شیمیایی معدنی غیر سمی ، مواد شیمیایی آلی ، گندزداها ، محصولات جانبی گندزدایی ، مواد رادیو اکتیو و آفت کش ها در آب آشامیدنی باید اندازه گیری شود. هدف از این آزمون کنترل آب های آشامیدنی به گونه ای است که مصرف آن برای آشامیدن عارضه سوئی در کوتاه مدت یا دراز مدت برای سلامت انسان ایجاد نکند .

به طور کلی آزمون هایی مثل : اندازه گیری مقدار کدورت ، رنگ ، بو، PH ،آزبست ، ارسنیک ، سرب ، کروم ، سلنیوم ، کادمیوم ، آنتیموان ، جیوه ، مولیبدن ، سیانور ، بر ، نیکل ، باریم ، وانادیوم ، کل مواد جامد محلول ، سختی ، کلر ، سولفات ، آهن ، منگنز ، آلومینیوم ، روی ، مس ، نیترات ، نیتریت ، کلسیم ، منیزیم ، آمونیاک ، سدیم ، اندازه گیری کلر آزاد و ... طبق استاندارد ملی ایران انجام می شود .

 

تفاوت آب معدنی و آب آشامیدنی در چیست ؟

تفاوت آب معدنی و آشامیدنی در استاندارهای تعریف‌شده برای آنهاست؛ به طوری که آب معدنی باید از سفره‌های زیرزمینی در مناطق بکر استحصال شود و محل قرارگیری کارخانه آن نیز در مناطق دور از هر گونه آلودگی انسانی و حیوانی باشد، در حالی که برای دریافت مجوز احدث کارخانه آب آشامیدنی چنین ممیزی وجود ندارد.

کارخانه آب آشامیدنی را حتی می‌توان در کنار یک شهرک صنعتی احداث کرد چرا که در صورت آلوده شدن محصول نهایی می‌توان آن را با فرآیندها و تغییرات شیمیایی از آلودگی‌ها پاک کرد.

در آب‌های معدنی اجازه استفاده از روش‌های شیمیایی برای تصفیه وجود ندارد، اگرچه آب‌های آشامیدنی به روش‌های شیمیایی و کلرزنی، تابش اشعه UB و اسمز معکوس تصفیه می‌شوند اما تولیدکننده در تولید هر دو محصول ملزم به رعایت موارد ایمنی برای مصرف‌کننده هستند و در کیفیت محصول نهایی و سلامتی آن تفاوتی میان آب معدنی و آب آشامیدنی وجود ندارد.

 

در آب‌های معدنی ثبات نسبی پارامترهای معدنی باید احراز شود، آنالیز پارامترهای معدنی مانند کلسیم، نیترات، سدیم و... در آب‌های معدنی باید در چهار فصل از ثبات نسبی برخوردار باشد، در حالی که این ثبات پارامترها در آب‌های آشامیدنی شرط نیست و می‌تواند در هر فصل از سال در نوسان باشد.

چشمه و یا منبع آب برداشت شده باید در ریزالمنت‌هایی مانند روی و آلومینیوم از ثبات نسبی برخوردار باشد اما در آب‌های آشامیدنی چنین الزامی وجود ندارد.

 به طور مثال برخی میزان کلسیم موجود در آب معدنی را چند برابر آب آشامیدنی تصور می‌کنند، در حالی که ممکن است کارخانه‌ای میزان کلسیم در آب آشامیدنی تولیدی خود را به میزان آب معدنی اضافه کند.

 

منابع تهیه آب قلیایی لوکساب و آب اشامیدنی لایف لوکس

شرکت خوش نوشان مشرق زمین، در منطقه خوش آب وهوای استان گلستان، در دامنه رشته کوه های البرز و نزدیک به ارتفاعات شاهکوه گرگان قرار گرفته است. آب مورد نیاز خود را از عمق 200 متری سفره های زیر زمینی این منطقه تامین می نماید. قرار گرفتن شرکت در چنین موقعیتی و تامین آب مورد نیاز از چنین منطقه ی  بکر و کوهپایه ای باعث شده که آب آشامیدنی سبک، گوارا، حاوی املاح معدنی طبیعی ، حداقل نیترات و بدون نیتریت عرضه شود.

دیگر آب را فقط برای رفع تشنگی ننوشید !

آب قلیایی لوکساب ، حاصل پروسه یونیزاسیون آب آشامیدنی بوده که نتیجه آن کاهش ترکیبات مضر برای بدن نظیر نیترات، نیتریت، سولفات، کلرور و فلزات سنگین بوده و در مقابل آن املاح معدنی مفید و مورد نیاز بدن را که در عین حال باعث بهبود کیفیت آب می شوند، مانند کلسیم، منیزیم را افزایش می دهد.
آب قلیایی به دلیل تغییر ساختاری مولکول آب، جذب بالاتری در بدن دارد که نتیجه آن آبرسانی و اکسیژن رسانی بیشترمی باشد.
آب قلیایی به دلیل حذف یا کاهش قابل توجه آنیون ها، بسیار سبک و گوارا بوده که از نوشیدن آن لذت خواهید برد.

برترین تولید کننده آب آشامیدنی در ایران

شرکت خوش نوشان مشرق زمین، در منطقه خوش آب و هوای استان گلستان در دامنه کوه های البرز و نزدیک به ارتفاعات شاهکوه قرار گرفته است. آب مورد نیاز خود را از اعماق سفره های زیر زمینی تامین می نماید. قرار گرفتن شرکت در چنین منطقه بکر و کوهپایه ای باعث شده که محصول تولیدی با کیفیت بالا، حداقل نیترات و بدون نیتریت عرضه شود.برای ارتباط با ما می توانید به آدرس سایت شرکت به نشانی waterlife.ir  مراجعه کنید.

شرکت خوش نوشان مشرق زمین لیست قیمت آب آشامیدنی های خود را بروز کرده است برای اطلاع از جدیدترین قیمت آب آشامیدنی  جدید ایرانی کلیک کنید.